що не пробва в ФИАТ
Известие
Collapse
No announcement yet.
Поръчка Дебитомери от Италия - Дайте да си делим транспорта.
Collapse
X
-
Аз ако знаех...... Имах едно ауди и ходих при тоя на краков с фиат купето, толкова хубава центровками направи и диагностика, че го направи да гори 20 /100 и да изхвърля неизгорен бензин. Викам си тоя ще е по добър, наистина почисти ми дросела с един парцал сега не ми играят оборотите но изобщо си нямам напредстава свещите лабмда и дебитомер как са ми.156 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от tISHIАз да питам какво стана с дебитомерите от Италия ще стане ли работата че не ми се дават 600лв. от тук да го вземаHonda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Първоначално публикувано от de4oОт месец насам в BOCSH са по 130 лв с гаранция а ланда сонда по 120
за 1.8 Т.S. и имам предвид истински магазин например във Варна в района на гаратаAlfa Romeo 156 1.6 TS 2000г.
Comment
-
-
Ми по принцип можеш да помогнеш на всеки желаеш да си вземе дебитомер от Италия директно - на тоя италирикамби шипинга му е майка и баща, пристига след седмица чак, и е някаква абсурдна цифра.....
Кажи на каква цена са дебитомерите в Италия, колко ти излиза да го пратиш до тука, и ще има доста желаещи....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Това е снимка на дибитомер от въпросния италиански сайт - интересува ме тия дето са си взимали дебитомери от БГ, независимо от Бош или кой да е дистрибутор, са имали тая малка холограмна залепяща се лентичка на капака?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТТова е снимка на дибитомер от въпросния италиански сайт - интересува ме тия дето са си взимали дебитомери от БГ, независимо от Бош или кой да е дистрибутор, са имали тая малка холограмна залепяща се лентичка на капака?
П.С.: колегата работи във известна БГ фирма партньор на бош и предполагам не получава кой знае каква облага така че може да му пишете ЛС или в темата която е пуснал в общ технически.Honda CB 500
Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана)
Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
Зелен дванайсетак от яките (то други няма)
Comment
-
Първоначално публикувано от danspecial Покажи съобщениеИма ли желаещи за друга партида от тези?
За директен контакт 0888722937!
Поздрави!0888515205
Comment
Comment