Известие

Collapse
No announcement yet.

Поръчка Дебитомери от Италия - Дайте да си делим транспорта.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

що не пробва в ФИАТ
    Honda CB 500
    Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
    Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
    Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Аз ако знаех...... Имах едно ауди и ходих при тоя на краков с фиат купето, толкова хубава центровками направи и диагностика, че го направи да гори 20 /100 и да изхвърля неизгорен бензин. Викам си тоя ще е по добър, наистина почисти ми дросела с един парцал сега не ми играят оборотите но изобщо си нямам напредстава свещите лабмда и дебитомер как са ми.
      156 1.8 TS

Comment

Аз да питам какво стана с дебитомерите от Италия ще стане ли работата че не ми се дават 600лв. от тук да го взема

Comment

Първоначално публикувано от tISHI
          Аз да питам какво стана с дебитомерите от Италия ще стане ли работата че не ми се дават 600лв. от тук да го взема
          мисля че тук има и по 120лв хофър виж в axm-auto за справка по цени бош е около 200
          Honda CB 500

Comment

Първоначално публикувано от de4o
            От месец насам в BOCSH са по 130 лв с гаранция а ланда сонда по 120
            за 1.8 Т.S. и имам предвид истински магазин например във Варна в района на гарата
            Колега, каде по-то4но в района на гарата?
            Alfa Romeo 156 1.6 TS 2000г.

Comment

за дебитомер ме бройте и мен -тел0885543154
              Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
              156 1,8ТS-99 ......
              EX
              159 1,9 JTD-08

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=23715

Comment

момчета аз сам в италиа ако мога бих помогнал на всеки от вас само ми казете как.
                  alfa romeo 156 2.0i 16v 98

Comment

Ми по принцип можеш да помогнеш на всеки желаеш да си вземе дебитомер от Италия директно - на тоя италирикамби шипинга му е майка и баща, пристига след седмица чак, и е някаква абсурдна цифра.....
                    Кажи на каква цена са дебитомерите в Италия, колко ти излиза да го пратиш до тука, и ще има доста желаещи.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

тези дни ще се поинтересувам какви са цените.имам от скоро алфа и мислиа че и аз се нуйдаиа от дебитомер.но 70 еуро ми се струва приемлива цена или не сам в час с цените.
                      alfa romeo 156 2.0i 16v 98

Comment

Това е снимка на дибитомер от въпросния италиански сайт - интересува ме тия дето са си взимали дебитомери от БГ, независимо от Бош или кой да е дистрибутор, са имали тая малка холограмна залепяща се лентичка на капака?
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ
                          Това е снимка на дибитомер от въпросния италиански сайт - интересува ме тия дето са си взимали дебитомери от БГ, независимо от Бош или кой да е дистрибутор, са имали тая малка холограмна залепяща се лентичка на капака?
                          от колегата spe4elist взех абселютно същия, вярно беше скъсана лепенката, от колегите му във ВТ тъй като търсеха дебитомера из пратките от спиди.

П.С.: колегата работи във известна БГ фирма партньор на бош и предполагам не получава кой знае каква облага така че може да му пишете ЛС или в темата която е пуснал в общ технически.
                          Honda CB 500

Comment

Има ли желаещи за друга партида от тези?

За директен контакт 0888722937!

Поздрави!
                            --------------------------------------------------------
                            Alfa 145 1.6TS/ "98; Alfa 156SW 1.9JTD/ ''00 - ex; Alfa 156 2.4JTD/ ''98
                            Suzuki SV650 "02 - ex; Suzuki GSXR1000 K5

Comment

Първоначално публикувано от danspecial Покажи съобщение
                              Има ли желаещи за друга партида от тези?

За директен контакт 0888722937!

Поздрави!
                              Каква е цената кьм момента?
                              0888515205

Comment

Същата - 70 еврона. У нас в магазините на Бош са 136лв. и "гимнастиката" става безсмислена към днешна дата.
                                Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                                Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                                Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                                Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Working...
                                X